Erba Verde

Alle tuinen van A tot Z

Erba Verde - TotaalprojectenEen grondige kennis van en ervaring met tuinen van A tot Z. In Vlaams-Brabant bent u hiervoor bij Erba Verde aan het juiste adres. Zowel particulieren als professionelen kunnen een beroep doen op het vakmanschap van dit tuinbedrijf onder leiding van Frederic Congiu.

Met of zonder tuinarchitect

Erba Verde zorgt voor uw tuin van A tot Z: het is mogelijk hier een totaalproject te starten. Dit kunt u doen met of zonder de hulp van een tuinarchitect erbij. Alle opties zijn hier mogelijk, in samenspraak beslist u wat voor uw tuin de beste keuze is.

Tuinaanleg of tuinrenovatie

Bij totaalprojecten is het steeds een keuze tussen een grondige opknapbeurt van uw tuin, een tuinrenovatie, of een volledig nieuwe opstart. In dat geval spreken we van een nieuwe tuinaanleg. Nieuwe planten, bomen, grassen of hagen, een omheining, terras of verharding leggen, het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden om uw tuin een volledige make-over te geven.

 

Neem contact op

Vindt u het hoog tijd voor een nieuw plan voor uw tuin? Neem dan contact op met zaakvoerder Frederic Congiu en Erba Verde schiet voor u in actie!

Erba Verde

1502 Lembeek - België - tel: 0485 49 46 87