Erba Verde

ErbaVerde
tel: 0485 49 46 87
1502 Lembeek - 
erba-verde@hotmail.com
 BTW BE0829 414 237

Schakel Erba Verde in voor al uw tuinaanleg en onderhoud in Vlaams-Brabant

Voor iedere tuinaanleg in Vlaams-Brabant heeft Erba Verde alles in huis om uw droomtuin te realiseren. Bent u het ook beu dat uw tuin geregeld overwoekerd wordt door onkruid of dat u de tijd niet vindt om uw planten of gazon te onderhouden? Ziet het gras er ook altijd groener uit bij uw buren aan de overkant? Laat het niet aan uw hart komen en schakel een vakman in voor uw tuinonderhoud!

Tuinonderhoud

Door Erba Verde in te schakelen bent u iedere dag van het jaar verzekerd van een tuin die er piekfijn in orde uitziet. Door zelf niet meer te moeten instaan voor het tuinonderhoud, hebt u heel wat meer tijd vrij om samen met uw familie te genieten in uw tuin.

Tuinaanleg

Vindt u het hoog tijd voor iets nieuws in uw tuin? Bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw tuin of zijn de kinderen die grote speeltuin ondertussen wat ontgroeid, zodat u ruimte vrij hebt voor de aanleg van een moestuin? Voor iedere tuinaanleg komt Erba Verde met plezier zijn advies geven.

Tuinen van A tot Z

Voor het aanleggen van tuinen van A tot Z in Vlaams-Brabant komt Erba Verde als geroepen! Een tuinaanleg is heel wat meer dan een mooi gazon. Erba Verde pakt de inrichting van uw tuin grondig aan en levert een totaalproject af voor uw tuin.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met zaakvoerder Frederic Congiu voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.