Erba Verde

Ga voor een nieuw aanzicht met een tuinrenovatie

Erba Verde - TuinrenovatieTuinen zijn immers voortdurend in verandering en vaak hebt u plots een ander idee dat u enkele jaren geleden niet goed vond. Schakel daarom met Erba Verde een professional met veel ervaring in.

Tuinen groeien
mee met uw gezin

Zoals uw gezin verandert en ouder wordt, zo dient uw tuin ook verschillende noden te vervullen. Die zandbak of speeltuin waar uw kinderen vroeger zo vaak op speelden, wordt ongetwijfeld niet vaak meer gebruikt als zij al het huis uit zijn. Misschien zoekt u nu wel een plaats om heerlijk in de zon te genieten van uw tuin of wenst u nieuwe beplanting aan te leggen? Met een tuinaanleg verandert u uw tuin ingrijpend en toch blijft uw tuin herkenbaar.

Enkele mogelijkheden:

  • herplanten van bestaande planten
  • nieuw ontwerp uitwerken

 

Toch grondig veranderen

Een mix van oude en nieuwe elementen geeft uw tuin vaak een eigen toets. Oude beplanting die nog gezond is, is immers al volgroeid. Wenst u toch zo grondig uw tuin te veranderen, dan is het misschien interessanter om een volledig nieuwe tuinaanleg te overwegen. Erba Verde kan u hierbij bijstaan.

Neem contact op

Verdient uw tuin een upgrade? Wacht er niet te lang mee en schakel vandaag nog de hulp in van Erba Verde uit Vlaams-Brabant. Neem even contact op met Frederic Congiu voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Erba Verde

1502 Lembeek - België - tel: 0485 49 46 87